Kwellas Coaching

Tag toppen af din frygt for at ikke at gøre dit arbejde godt nok!

 
Er du ofte bange for, at du ikke har styr på det?
Tvivler du på dine egne evner?
Tænker du, at dine kollegaer er dygtigere og mere intelligente end dig?
Bliver du nervøs, når du skal sige noget i en forsamling?
 

Vil du gerne have et konkret redskab til at mindske din nervøsitet, så det bliver lettere allerede næste gang, du skal præstere?

Så er denne gratis strategi-session for dig!

Hvad er en strategi-session?

Formålet med strategi-sessionen er at hjælpe dig et skridt videre derfra, hvor du står nu, derhen hvor du drømmer om at være:

  1. Vi ser på din udfordring.

  2. Jeg giver dig en brandslukningsøvelse mod nervøsitet, som virker næste gang, du skal på arbejde.

  3. Vi afslutter med, at jeg fortæller dig, hvordan Kwellas Coaching eventuelt kan hjælpe dig til i endnu højere grad at være dig selv på arbejdet, så du får mere ro og overskud indeni i hverdagen.

Hvordan foregår det?

Når du har tilmeldt dig via knappen nedenfor, modtager du et lille spørgeskema, som du bedes besvare og returnere til mig, så jeg ved, hvad dit udgangspunkt for samtalen er. På den måde kan vi bruge vores tid sammen optimalt.

Når jeg har modtaget spørgeskemaet, kontakter jeg dig, så vi kan aftale, hvornår vi har vores session.

Sessionen foregår på den måde, at du ringer til mig på 61 47 77 57 eller vi mødes online på Zoom. Her har vi 25 minutter sammen med fuld fokus på din problematik.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig videre!

 

Jeg hedder Sara og har firmaet Kwellas Coaching. Jeg hjælper kvinder med mindreværd på jobbet med at finde deres egen styrke og tro på dem selv, så de går på arbejde og præsterer med ro i kroppen uden at overforbruge deres energi – og holder fri med større glæde.