Kwellas Coaching

Test dit selvværd på jobbet

Test dit selvværd

Mange dygtige og intelligente kvinder med succes i arbejdslivet kæmper indadtil med en usikkerhed om hvorvidt de er gode nok som medarbejdere – og som mennesker. Det ses måske ikke udadtil, men på de indre linjer bruger disse kvinder mange ressourcer på at håndtere tankerne om dem selv, imens de udfører deres arbejde. De er med andre ord på dobbeltarbejde. Derfor er de også ekstra trætte, når de kommer hjem, hvor der i hvert fald for mødrenes tilfælde slet ikke er ro til at restituere, før klokken bliver godt op ad aftenstid. Man hører ofte om, at det er hårdt at være børnefamilier i dag, da der stilles mange krav både til økonomisk formåen, ugentlige aktiviteter og perfekt hus og have. Men for disse kvinder, som jeg taler om, bliver kravene endnu højere. For de er til eksamen hver dag indeni! Altid er der en stemme indeni, som stiller spørgsmålstegn ved, om de nu gør det godt nok, og som efterreflekterer over det udførte arbejde for at tjekke, om der er noget at sætte en finger på.

 

Hvor meget tager du dig sammen og ”klarer det” til dagligt? 

Er dit arbejdsliv en blandet oplevelse, hvor din personlige usikkerhed sniger sig ind på dig midt i arbejdstiden?

Test dit selvværd

Du kan teste det gratis her: Test dit selvværd på jobbet

I testen bliver du stillet 15 spørgsmål, som viser i hvor høj grad du er ramt af mindreværd, når du går på arbejde. Hvis du kan genkende dig selv i ovenstående – uanset om du er mor eller ej – så tag testen!

For hvis du kan svare ’Ja’ til mange af spørgsmålene, har du sandsynligvis også brug for at opdage, hvor meget energi du hver dag bruger på at være på arbejde. Hele dit system – din krop, dit sind og din psyke – længes muligvis efter, at du kommer til at tænke lidt anderledes, slapper mere af og giver lidt efter i dine følelser. At tage testen kan være dit første skridt til dette. Efter testen modtager du gratis hjælp til at komme videre her og nu. Samtidig står jeg på sidelinjen og forstår, hvordan du har det – og er klar til at hjælpe, hvis du ønsker det.

Test dit selvværd

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *